Op zoek naar een specialist in RVS producten met jarenlange ervaring?

Maak kennis met RVS Accuraat, gevestigd in Lemmer naar een idee door de expert op het gebied van RVS, Hotze Doede-Zeilstra. Met jarenlange vakmanschap en ervaring, dé aangewezen partij voor vrijwel iedere aanvraag tot maatwerk.

Als snelgroeiende, gespecialiseerde onderneming zijn wij dé autoriteit als het gaat om vakkundige en professionele RVS producten. Wij stemmen projecten af op de juiste wensen en realiseren eindproducten die ruimschoots aan alle criteria voldoen. Zo garanderen wij de strakke, industriële uitstraling van ontwerpen met dit materiaal.

Op zoek naar hoogwaardig maatwerk van roestvast staal?

RVS Accuraat is gespecialiseerd in het produceren van werkbladen, panelen, kook-spoelbruggen, frames, meubels en onderstellen. Of het nu gaat om enkele stuks of grotere aantallen, wij denken graag met je mee en adviseren de beste oplossing voor iedere aanvraag.

Met ruime ervaring en expertise in het vak, zijn wij de aangewezen partij voor maatwerk in roestvast staal, ook wel bekend onder de naam roestvrij staal. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur na aanvraag een passende offerte leveren. Wij bieden aanvullende bewerkingen als boren, draaien, frezen en lasersnijden en beschikken over een grote voorraad RVS-plaatmateriaal van diverse afmetingen en diktes. Zo kunnen wij korte levertijden hanteren en op iedere gewenste locatie in Nederland leveren.

Wij staan bekend om onze vakkundige productie en levering van RVS maatwerk. Onze producten worden geleverd aan keukenzaken, interieurbouwers, meubelmakers, projectinrichters, architectenbureaus en de veeleisende particulier.
Kies ook voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en neem contact op met RVS Accuraat voor een vrijblijvende offerte.

Kennismaken?

Er is veel vraag naar expertise en betrouwbare vakmensen in dit segment van de markt. Op basis van goede afspraken en geleverde producten met de kwaliteit waarvoor onze onderneming staat, namelijk professioneel en accuraat.

Wij gaan graag aan tafel zitten voor een orienterend gesprek. We denken mee in oplossingen als het gaat om vragen over RVS producten en lichtten niet alleen onze wijze van vervaardigen toe maar ook nadien het eindproduct.
Want nuchter gezegd: zien is geloven!