Rvs-werktafels

Van professionele keukens tot laboratoria en zorginstellingen, de rvs-werktafel van RVS Accuraat bieden ongeëvenaarde duurzaamheid en functionaliteit voor diverse sectoren. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van hoogwaardige rvs-producten, zijn wij dé autoriteit op het gebied van roestvrijstalen producten. Ontdek hoe onze rvs-werktafels niet alleen praktisch zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan elke professionele werkomgeving. 

rvs werktafel

Rvs-werktafels voor de horeca, zorg en bouwsector

Onze rvs-werktafels zijn ontworpen met de specifieke behoeften van verschillende sectoren in gedachten. Voor de horeca bieden ze een hygiënische en duurzame oplossing, terwijl ze in zorginstellingen en laboratoria voldoen aan strenge hygiënestandaarden. Met maatwerkopties kunnen we de werktafels aanpassen aan de specifieke eisen van elke omgeving. 

De toepassing van een rvs-werktafel

Een rvs-werktafel biedt talloze voordelen voor een professionele werkomgeving. Dankzij het robuuste materiaal zijn onze werktafels van rvs bestand tegen zware belasting en corrosie. Ze zijn daardoor ideaal voor intensief gebruik in de horeca en keukens van zorginstellingen. Voor keukendealers vormen ze een interessante optie vanwege de lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. 

Voordelen voor de horeca en keukendealers

Een werktafel van rvs-materiaal biedt verschillende voordelen voor keukendealers, de horeca en voedselverwerkingsbedrijven.

 • Hygiënisch: Rvs is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen bacteriën, wat essentieel is in een keukenomgeving. 
 • Duurzame eigenschappen: Onze rvs-werktafels gaan jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn.
 • Maatwerkopties: We bieden op maat gemaakte werktafels om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant, waardoor maximale functionaliteit wordt gegarandeerd.

Aandachtspunten bij het kopen van een rvs-werktafel voor in een professionele omgeving

Bij het kopen van een rvs-werktafel zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden: 

 • Materiaalkwaliteit: Het is belangrijk om te investeren in hoogwaardig roestvrij staal om duurzaamheid en hygiëne te garanderen. 
 • Afmetingen en configuratie: Zorg ervoor dat de werktafel past bij de beschikbare ruimte en voldoet aan de specifieke eisen van je werkomgeving. 
 • Maatwerkopties: Overweeg maatwerkopties om de werktafel aan te passen aan je specifieke behoeften en workflow.   
 • Onderhoudsvereisten: Informeer bij ons naar de onderhoudsvereisten om ervoor te zorgen dat de werktafel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. 

Onderhoudstips voor rvs-werktafels

Om de levensduur van je rvs-werktafel te verlengen, raden we de volgende tips aan: 

 • Regelmatig schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en warm water.
 • Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen om krassen te voorkomen.
 • Droog de werktafel grondig af na het reinigen, om vlekken te voorkomen. 

Bestel een rvs-werktafel op maat bij RVS Accuraat

Ben je op zoek naar een rvs-werktafel op maat? Kies dan voor het maatwerk van RVS Accuraat en profiteer van: 

 • Een werktafel die perfect aansluit op je specifieke behoeften en ruimte.
 • Hoogwaardige materialen en vakmanschap voor maximale duurzaamheid. 
 • Deskundig advies en technische ondersteuning van ons ervaren team. 

Ben je benieuwd naar onze rvs-achterwanden, rvs-keukens en rvs-spoelbakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Bij RVS Accuraat helpen we je bij het ontwerpen van een op maat gemaakte rvs-werktafel.