Rvs spoeltafel

Ben jij op zoek naar een unieke en duurzame oplossing voor in jouw keuken? Dan ben je op de juiste plek. Bij RVS Accuraat vind je precies wat je zoekt: hoogwaardige rvs spoeltafels op maat. Deze spoeltafels van roestvast staal zijn inzetbaar in elk soort keuken. Al meer dan 29 jaar staan wij met ons vakmanschap voor je klaar om eindproducten te realiseren die aan al jouw criteria voldoen. Zo wordt jouw keuken de plek waar vorm en functie samenkomen. 

rvs spoelbak

Waarom rvs spoeltafels?

Je ziet ze overal: die kenmerkende zilveren aanrechtbladen. Maar waarom zijn ze eigenlijk zo populair? Dat leggen wij je graag uit. Ten eerste is het gladde oppervlak van roestvrij staal makkelijk te reinigen en te desinfecteren, waardoor het risico op bacteriële besmettingen wordt geminimaliseerd. Roestvrij staal is daarnaast bestand tegen corrosie, waardoor het bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een drukke keukenomgeving. Of het nu gaat om het spoelen van borden, het wassen van groenten of het schoonmaken van keukengerei, een rvs spoeltafel biedt duurzaamheid voor langdurig gebruik. Bovendien is rvs hittebestendig en bestand tegen chemicaliën. Daardoor is het veilig om te werken met hete pannen en het gebruik van reinigingsmiddelen. 

Spoeltafel horeca

Een rvs spoeltafel horeca biedt veelomvattende oplossingen voor de uitdagingen waarmee horecakeukens worden geconfronteerd. Dankzij het duurzame en hygiënische karakter van roestvrij staal, kunnen horecagelegenheden vertrouwen op een horeca rvs spoeltafel die bestand is tegen langdurig intensief gebruik. Bij het snel afwassen van servies tijdens spitsuren of het wassen van groente en fruit voor culinaire creaties is de rvs horeca spoeltafel onmisbaar. 

Naast spoeltafels bieden we ook keukenbladen en spoelbakken, waarmee je jouw horecakeuken compleet kunt uitrusten in één consistente stijl van ongeëvenaarde kwaliteit. 

rvs spoelbak

Aandachtspunten bij het kopen van een rvs-spoeltafel

Aangezien elke keuken en werkruimte uniek is, is het van belang om te investeren in een op maat gemaakte rvs spoeltafel. Om ervoor te zorgen dat u de juiste spoeltafel kiest voor uw ruimte, zijn er verschillende aandachtspunten om te overwegen. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje: 

Afmetingen

Meet eerst alle beschikbare ruimte in jouw keuken of werkruimte nauwkeurig op voordat je een rvs spoeltafel uitkiest. Zorg ervoor dat de afmetingen van de spoeltafel overeenkomen met de beschikbare ruimte en dat er voldoende werkruimte overblijft. 

Functies

De een gebruikt de spoeltafel voor het afwassen van servies, de ander voor het wassen van eten. Er zijn verschillende manieren waarop mensen een rvs spoeltafel in de keuken inzetten. Denk daarom goed na over de volgende twee vragen: moet de spoeltafel bestaan uit één of meerdere bakken en moet de spoeltafel voorzien zijn van extra accessoires of niet? 

Materiaaldikte

Bij het overwegen van een ingebouwde rvs spoeltafel, is de materiaaldikte cruciaal. Te dik plaatmateriaal kan de esthetiek en functionaliteit verstoren. Bij RVS Accuraat hebben we gelukkig een ruime voorraad rvs plaatmateriaal en jaren aan ervaring in het bewerken van deze platen. Zo kunnen we aan jouw specifieke behoeften voldoen. Voor voorbeelden van eerder geleverd maatwerk kan je ons portfolio bekijken. 

Installatie

Denk ook eens aan de installatie van je rvs spoeltafel. Er zijn verschillende opties, zodat hij in elke keuken of werkruimte past. Een ingebouwde spoeltafel integreert naadloos in je keuken en bespaart ruimte door gelijk te zijn met het aanrechtblad. Dit is handig in kleinere keukens, maar niet ideaal als je vaak de opstelling verandert. 

 

Een vrijstaande rvs-spoeltafel is niet ingebouwd en daardoor makkelijk te verplaatsen. Dit is ideaal voor keukens met een wisselende lay-out. De installatie is eenvoudiger dan bij een ingebouwde spoeltafel, maar de tafel kan wel extra ruimte in beslag nemen in je keuken of werkruimte. 

 

Een mobiele spoeltafel heeft wieltjes en is daardoor uiterst beweegbaar. Perfect voor evenementen of tijdelijke keukenopstellingen. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen, tevoorschijn halen en opbergen. Door de flexibiliteit is het vooral een geschikte horeca spoeltafel. 

Bestel een rvs-spoeltafel op maat bij RVS Accuraat

Als je op zoek bent naar een rvs spoeltafel die aan specifieke eisen voldoet, dan ben je bij RVS Accuraat op de juiste plek. Met meer dan 29 jaar ervaring in het vak en een berg aan expertise kunnen we jou helpen om de perfecte rvs spoeltafel op maat te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een rvs spoeltafel voor jouw keuken of werkruimte.